1 september 2011

Vännen Per på besök

Besök av en shaman, healer, gode och narr…

Idag fick jag besök av Per Lundberg, en gammal god vän, över en kopp kaffe och lite prat om livet. Vi träffades 2001, och sedan dess har vi gjort mycket skoj tillsammans. Vi har gjort allehanda shamanska och hedniska ceremonier tillsammans, startat en förening (Idavallen), rest och busat på alla möjliga sätt. En sommar hängde Per med till Danmark, där jag skulle hålla en ceremonikurs för föreningen Goderingen, ett gäng danska hedningar, och det var väldigt inspirerande. Man har aldrig tråkigt i Pers sällskap.

Per är en fullfjädrad nordisk hedning, och har under flera år arbetat med olika slags healing – inkatraditionen och nordisk shamansk tradition – men också moderna grejer som NLP. En duktig träsnidare är han också, och jag har flera fina träsniderier som är gjorda av honom – bl.a. en Frejgubbe, en Friggagumma och ett radband med 24 brickor med otroligt vackert snidade runor.

Per är en mycket kär gammal vän, helt enkelt, som jag tyvärr inte träffar så ofta nuförtiden, enär han bor i Gnesta, tillsammans med sin flickvän Anneli. Jag hoppas dock att det inte ska behöva dröja så länge till nästa gång vi ses.

Du hittar Per på hans hemsida och på hans blogg.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s