27 september 2011

Inramat konstverk

Ramad konst

Äras det som äras bör, hylla det som hyllas skall. Det vi i vardagen ständigt gömmer undan som skamligt, privat, hysch-hysch, snuskigt, snaskigt, förbjudet och lite fult – det borde egentligen hyllas som det vackraste, heligaste, kraftfullaste, underbaraste och det mest gudomliga som finns. Allt som lever är fött ur marken, vattnet och ur fittan – som är den perfekta kombinationen av jord och vatten. Mer gudomligt än så kan det inte bli.

Fitta är inte ett fult ord. Det betyder ursprungligen fuktig ängsmark, och är enligt min mening ett väldigt vackert ord. Att använda fitta som skällsord blir för mig lika bisarrt som att skrika ”jävla soluppgång”. Och lika självklart som vi upplever det som positivt att det är ”stake” i någon, borde vi kunna säga att det är fitta i någon – eller att det är en positiv sak att bli kallad för en fitta. ”Hej fitta!” – ”Hej älskade vännen!”

Och säger man att något kukar ur, eller att någon är ett kukhuvud, så brukar det inte vara positivt heller, så det har inte bara med kvinnoförakt rent specifikt att göra – snarare kollektiv sexualneuros och generell kroppsfientlighet.

Könen är kanske våra mest inherent gudomliga kroppsdelar – de skapar nytt liv, oändlig njutning, kärlek och starka känslor. Låt dem få bekräftelse och kärlek, snarare än skamprojektion, förbud och bortträngning. Låt könen få blomstra och leva i harmoni och lek, tillsammans med resten av kroppen!

Mer sexig konst kan man hitta på min erotiska hemsida Cirkus Eros.

2 svar till “27 september 2011

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s