9 december 2011

Kurslokalen på Skeppsudden

Dags för kurs igen…

Så var vi på Skeppsuddens kursgård igen. Denna gång för att få hålla vår andra modul för deltagarna i Sexsibilitycoachutbildningen, som drivs av Lorenzo Stiernqvist på Starspray. Denna utbildning är en superkurs för alla möjliga som vill ta in sexualiteten i sitt arbete – som terapeuter, kursledare eller annat därmed besläktat. Och så finns det vissa som går kursen mest för sin egen personliga utvecklings skull.

Upplägget för denna utbildning är 12 långhelger, utspritt på tre terminer, med olika gästlärare varje helg. Det kommer kursledare från Danmark, Belgien, USA och Sverige, och som en lite extra kul krydda är vi unika i den samlingen, i det att vi håller två helger. Vi håller en modul första terminen, då vi fokuserar på urkraft, djurisk och instinktiv driftsenergi, och hur den kan kanaliseras. Nu var det då dags för den andra modulen, då vi fokuserar på transpersonell sexualitet och hängivenhet, med ceremonier som ett av redskapen.

Det är nu tredje kullen som genomgår denna gedigna kurs, och det innebär att vi har börjat få en del erfarenhet även på denna kursverksamhet, och vi har då successivt kunnat höja kvaliteten på vårt eget arbete med dessa grupper. Och det är verkligen roligt att hålla kurs för dessa grupper, som är riktiga ”Dream Team” i flera avseenden. Det är så himla kul att få sträcka ut, som man kan göra med en grupp som inte är rädda nybörjare.

Bilden visar hur lokalen ser ut när vi just har kommit dit för att börja vårt första kurspass.

Läs mer om våra kurser på Cirkus Eros!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s