21 augusti 2012

Välkomstdrink

Välkomstdrink

Dagen D. Kursen börjar, och alla har kommit. Jag har hämtat det sista kursparet på Bordeaux flygplats i Merignac, och våra kockar har förberett en härlig första lunch på altanen. Jennie häller upp en bubblande och torr cremant från närmaste vingården, Chateau Clarens, en ljuvlig dryck som vi alla strax ska skåla i. Idag börjar Livets Goda på Chateau Garreau. Mums!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s